Medlemskap

Medlemskap

Hjärtligt välkommen att söka medlemskap i vår förening SFRP!

Föreningen är öppen för personer som är intresserade av relationell psykoterapi och som har minst grundläggande psykoterapiutbildning eller är studenter på psykoterapiutbildning. Medlemskap söker du genom att kontakta medlemsansvarig Marianne Tuuvas via e-post: mariannetuuvas@gmail.com. Ansökan ska innehålla kontaktuppgifter och information om grundutbildning samt psykoterapiutbildning.

Ordinarie medlemmar betalar 300 kr/år. Avgift för studerande och pensionärer är 150 kr/år. För att stå med på psykoterapeut- och handledarlistan betalar du 200 kr/ år, således 500 kr/år för ordinarie medlemmar och 350 kr/år för pensionärer.

För att stå med på terapeut- och/eller handledarlistan ska du ha en relationell psykoterapiutbildning/handledarutbildning och vara medlem i SFRP. Du ansöker om att stå med på listorna genom att anmäla ditt intresse till styrelsen via medlemsansvarig. Då du fått ett godkännande från styrelsen betalar du in 200 kronor.

Medlemsavgiften inbetalas på Plusgiro nr: 4089771-2

Kontakta Marianne Tuuvas, e-post: mariannetuuvas@gmail.com om dina uppgifter som ska föras in/ändras på terapeut -och handledarlistan.

Kontakta Marianne Tuuvas, e-post: mariannetuuvas@gmail.com vid ändringar av e-postadress eller om du inte får utskick via e-post.

Kontakta Monika Trozell, e-post: info@monikatrozell.se vid frågor som gäller medlemsavgiften.