Hej alla medlemmar i SFRP!

Äntligen har vi fått ordning på vår hemsida efter ett virusangrepp. Vår IT-tekniker Hannah har trollat bort viruset så nu kan vi använda sidan igen.

Jag vill passa på och hälsa både nya medlemmar välkomna inför 2018 och uppmana gamla medlemmar som inte ännu betalt in sin medlemsavgift att göra det så snart som möjligt. Avgiften är densamma som för 2017.

Avgiften är 300 kronor/år för ordinarie medlemmar. För icke arbetande pensionärer och studenter på Steg-1 nivå är avgiften 150 kr/år.

För legitimerade psykoterapeuter finns som tidigare möjlighet att stå med på vår terapeut och handledarlista. För det betalar man 200kr/år.

Inbetalningen gör du på pg; 408 97 71-2

Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen.

Sedan vi fick den nya hemsidan (2016) behöver alla medlemmar registrera sig med sina kontaktuppgifter som e-mailadress mm för att vi ska kunna nå ut med mail eller att synas på terapeutlistan. De flesta har gjort det men du som inte har det behöver alltså göra det. Hör av dig till mig om du har frågor.

Datumet för årsmöte är satt till 10 Mars. Jag återkommer med en mer formell inbjudan om tid och plats. Om någon enskild medlem har någon fråga/punkt till årsmötet så kan ni skicka den till mig. Den behöver vara mig tillhanda fem veckor innan enligt stadgarna.

 

Jag hoppas vi får ett fint relationellt år tillsammans

 

Marianne Tuuvas Ordförande SFRP