Efter formalia kring mötet kommer Marta Cullberg Weston att berätta om symboldrama som relationell metod.

Marta Cullberg Weston är psykolog, psykoterapeut, psykoanalytiker och författare. Hon arbetar som privatpraktiserande psykoterapeut men är också lärare och handledare i Svenska Föreningen för Visualiserande Psykoterapi/Symboldrama. Hon arbetade mellan1994 och 2004 som privatpraktiserande psykoterapeut i USA. I början av 1990-talet lämnade MCW psykoanalysen för att fokusera på Visualiserande Psykoterapi/ Symboldrama, VPT/S, en psykoterapeutisk teknik med fokus på arbete med inre scener.

Den första boken, En dörr till ditt inre (Studentlitteratur) kom ut 2000 (nytryck 2010). Självkänsla på djupet (N&K, 2007), finns i pocket och i ljudbok på Storytel. Vidare är Marta författare till Från skam till självrespekt, (N&K, 2008), Lär känna dig själv på djupet (N&K, 2009), Tröst och Reparation, (N&K, 2012) och Visualiseringens Reparativa Kraft (Weston förlag, 2017). Dessutom har Marta skrivit flera artiklar om visualisering och nu senast gjort en forskningsstudie om metoden.

Marta Cullberg Weston vill se VPT/S som en i viss mening relationell metod.

Mötet äger rum Måndagen 22/4 kl.18.00-20.45 I lokaler på Mötesrum, Lokal Granen Luntmakargatan 52, Stockholm, T-bana Rådmansgatan (2 min)

Deltagandet är kostnadsfritt för medlemmar i sfrp (man kan bli medlem på plats, men måste inte). För icke medlemmar är kostnaden 150 kr. Deltagande på distans görs möjligt genom Zoom.

Föreningen bjuder på en enklare förtäring.

Anmälan senast 1/4 till