Nu är det dags att förnya ditt medlemskap i SFRP.

Medlemsavgiften är som tidigare för ordinarie medlemmar är 300 kr/år medan pensionärer (icke arbetande) får en rabatterad avgift på 150 kronor. Studenter på Steg-1 nivå, utan rösträtt, har också en rabatterad årsavgift på 150 kronor.

För att stå med på terapeut och handledarlistan betalar man 200kr/år.

Du betalar in avgiften på pg:  408 97 71 – 2.

Glöm inte att ange ditt namn vid inbetalningen.

För våra nya medlemmar som kom i slutet av året (november till december) gäller medlemsavgiften ni betalade även för 2020. Skicka gärna ett mail till mariannetuuvas@gmail med en påminnelse till mig om det gäller dig.

Vi hoppas du kommer att få glädje av SFRP och att du på olika sätt kommer att delta i föreningen. Vår förening bygger helt på att vi alla som medlemmar är med och formar de aktiviteter och funktioner som vi själva är intresserade av. För att hålla dig informerad kan du läsa på vår hemsida www.sfrp.se .

Jag vill också passa på att påminna om den möjlighet vi har att som medlemmar i SFRP  att till ett reducerat pris gå på en två-dagars föreläsning med Paul Wachtel  som anordnas av SAPU. Kostnad för SFRP-medlemmar är 3000kr exkl.moms. Anmälan till senast 15 mars. Ange vid anmälan att du är medlem i SFRP.

 

Väl mött och varmt välkommen

 

Styrelsen genom

 

Marianne Tuuvas